AUTOMOTIVE

Wij werken voor zowel fabrikanten als importeurs en dealers. Het is bij campagnes waarbij meerdere partijen betrokken zijn heel erg belangrijk om de kwaliteit van de afspraak goed te borgen. Er mag geen discussie ontstaan over afspraken, anders haken bijvoorbeeld medewerkers van zelfstandige dealers direct af.

Meer informatie voor automotive

ENERGIE

Sinds de liberalisering van de energiemarkt in 2001 werken wij voor marktpartijen in de verkoop van energiecontracten.  Wij hebben elk facet in deze branche in onze vingers. Grootverbruikers, kleinverbruikers, multisites, gasverkoop, elektra, meterdiensten en nog veel meer. Wij weten hoe we een wettelijk contract aan de telefoon kunnen sluiten.

Meer informatie voor de energiebranche

IT

Wij werken voor grote bedrijven als IBM, Dell, Autodesk, Bitdefender  en Hewlett Packard maar ook voor relatief klein(er)e partijen als Datapas, Eyefreight en FusionIO. We werken voor vendoren, voor distributeurs en voor IT-leveranciers. In 20 jaar tijd hebben we meer dan 1500 verschillende campagnes uitgevoerd voor IT bedrijven. Kortom, u bent bij ons aan het goede adres als u zoekt naar een ervaren partner voor leadgeneratie in deze branche.

Meer informatie voor IT

FARMACEUTISCHE INDUSTRIE

Verschillende grote en kleine spelers in deze branche vertrouwen op onze gedegen aanpak en benaderingswijze, zowel richting huisartsen als apothekers en specialisten. Wij brengen de productspecialisten in contact, zorgen voor efficiënter gevulde agenda's en besparen daarmee veel kosten.

Meer informatie voor de farmaceutische industrie

MAAKINDUSTRIE

Voor verschillende spelers in deze branche bewerken wij zowel bestaande klantenbestanden als prospectbestanden. Het doel? Accountmanagerteams efficiënter laten werken én structureel bij nieuwe prospects, en nieuwe contacten binnen bestaande relaties binnenkomen. Daarnaast ondersteunen wij de marketingafdelingen bij marketingactiviteiten in het verhogen van exposure naar de doelgroepen.

Meer informatie voor de maakindustrie

ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

Accountantskantoren, consultants, trainingsbureaus en informatiediensten zijn slechts enkele voorbeelden van klanten.  Zij vertrouwen op onze gedegen aanpak en benaderingswijze, zowel richting bestaande klantenbestanden als new business prospectbestanden. Dit alles ook met het doel om het aantal kwalitatieve contacten voor accountmanagement te verhogen en zo hun omzet te laten groeien.

Meer informatie voor de zakelijke dienstverlening