B2B TELEMARKETING

NMC/Skondras biedt zowel outbound- als inboundoplossingen die u kosten besparen, maar waarbij de kwaliteit van de resultaten en dienstverlening voorop staat.

Meer dan 20 jaar ervaring geeft u de zekerheid dat uw doelstelling of uitdaging bij ons in goede handen is. NMC/Skondras is uw internationale partner met kennis, ervaring, bewezen werkwijze en flexibiliteit. 

Meer informatie over telemarketing

TELESALES

Telesales is een vak apart. Voor verschillende klanten nemen wij het gehele salestraject uit handen. Wij leggen u graag uit wat er komt kijken bij een succesvolle telesales campagne.

NMC/Skondras werkt elke dag met proposities. Zowel van producten als van nieuwe concepten of diensten. Wij weten dus wat werkt, en die ervaring delen we graag met u. Wij geloven in onze mensen, kennis en ervaring. Daarom gaan wij graag een commitment met u aan.

Meer informatie over telesales

DETACHERING

Op basis van uw input en onze ervaring zoeken wij naar het juiste salesprofiel. Wij zoeken enkel salesmedewerkers met verkoopervaring, een resultaatgerichte attitude, een passie voor verkopen en een affiniteit met uw sector.

U beslist of u akkoord gaat met de kandidaat die wij u voorstellen. De salesmedewerker staat op de loonlijst van NMC/Skondras en werkt enkel voor u gedurende een minimumperiode van drie maanden. Na de overeengekomen inhuurperiode heeft u de mogelijkheid om de verkoper in vaste dienst te nemen.

Vanaf de start zijn een goede voorbereiding en begeleiding van de sales medewerker essentieel om te kunnen slagen. NMC/Skondras staat in voor de salescoaching en -begeleiding. Uw ROI is op ieder moment meetbaar!

Meer informatie over detachering

CHANNEL DEVELOPMENT

Elk bedrijf dat indirecte verkoop via een partner- of resellerkanaal doet, kent de uitdaging om het kanaal te laten groeien met de juiste partners en ook om hen te enthousiasmeren om samen de business te bouwen.

Wij ondersteunen bij zowel het vinden van geschikte partners of resellers als bij het genereren van new business leads om ook echt een goede start met commitment met die partners te krijgen.

Meer informatie over channel developement

DOELGROEPANALYSE & SELECTIE

Het hebben van de juiste uitgangsdata is van doorslaggevende invloed op het eindresultaat.

NMC/Skondras is geen eigenaar van data maar intermedieert wel op basis van onafhankelijkheid en 20 jaar ervaring over de best mogelijke manier om over de juiste data te beschikken. Het verbeteren van sales- en marketingresultaten begint bij het analyseren van uw huidige klanten- en prospectsdatabase. Afhankelijk van uw doelgroep, behoefte aan inzicht en uw budget maken  wij samen met  de juiste dataspecialist een analyse van de markt.

Meer informatie over doelgroepanalyse en selectie