Lead Generation Developer

Voor een internationale opdrachtgever in Den Bosch zoeken wij een Lead Generation Developer. Je bent in deze positie verantwoordelijk voor de inkomende aanvragen van online en offline campagnes. Jouw opdracht is deze te ‘nurturen’ tot marketing gekwalificeerde leads (MQL’s).

Je bent super communicatief zowel verbaal als schriftelijk en geniet van telefonisch klantcontact. Je hebt een goede basis op het gebied van online marketing waarbij kennis van SalesForce CRM een pre is.

Je hebt een HBO denk- en werkniveau, Nederlands is jouw moedertaal en jouw Engels is net zo goed. Als je daarnaast ook nog de Franse taal beheerst heb je een streepje voor. Het goed managen van jouw kostbare tijd is geen probleem. Verder beschik je over minimaal 2 jaar klantenservice ervaring.

Kortom, is leads opvolgen door kwalificatie en nurturing jouw ding dan komen we graag met je in contact.

Invulling van deze positie zal plaatsvinden op deta-vast basis.

Klinkt bovenstaande je aantrekkelijk in de oren en denk je dat deze baan op je lijf geschreven is? Vul het formulier aan de rechterzijde in of stuur je CV met motivatiebrief naar het volgende e-mailadres: r.vanderstroom@nmcskondras.nl

Wil je meer informatie over deze functie? Neem contact op met Ronald van der Stroom, BU Manager Detachering NMC/Skondras op +31625065365

Solliciteer op deze functie!