Aanpak

NMC/Skondras bereidt een project voor volgens een vast stramien om zo in de uitvoer van de campagne de kennis en ervaring van de agent maximaal de ruimte te geven.

Een succesvolle campagne begint bij advisering/brainstormen over de doelgroep. Hierin brengen wij onze ervaring van de uitvoer van meer dan 3000 outbound campagnes mee. Tijdens de uitvoer van de campagne blijven we ‘schakelen’ en evalueren om het beste resultaat te bereiken.

Meer informatie over onze aanpak

Missie

Voor ieder B2B-bedrijf, groot en klein, blijft het belangrijk om dagelijks goede verkoopresultaten te hebben. Dit zorgt voor de continuïteit van de onderneming.

Wij willen u de beste én de meest volledige dienstverlening aanbieden in sales en marketing door de beste specialisten te werven die gepassioneerd zijn door hun vak en door uw bedrijf. Vandaar onze slogan: Skondras… best friend sales ever had!

Meer informatie over onze missie

REFERENTIES

NMC/Skondras levert salesservices op nationaal en internationaal vlak aan een breed scala van bedrijven in veel verschillende branches. Wij hebben ervaring in meer dan 24 verschillende sectoren.

Met onze meeste klanten bouwen wij aan een jarenlange relatie. Wij spreken daarom ook graag over 'partnerships'. Samenwerken om de doelgroep op een juiste manier in kaart te brengen, contact te leggen en te houden en uw salesmensen op het juiste moment te activeren.

Ontdek voor wie wij werken

VACATURES

NMC/Skondras is altijd op zoek naar nieuwe collega’s die telefonische verkoop/de functie commercieel medewerker als een echt en serieus vak zien.

Wij zoeken kandidaten die weten hoe ze daadwerkelijk met een potentiële klant in gesprek moeten komen, in plaats van het oplezen van een verkoopscript. Wij zoeken kandidaten die de behoefte van de klant weten te inventariseren én op het juiste moment de verkoopvraag durven te stellen!

Bekijk onze openstaande vacatures